درباره ما

تاسیس

بیمارستان البرز واقع در خیابان البرز خيابان انقلاب ابتداي خيابان وصال شیرازی در سال 1342 با همکاری آقایان دکتر اردشیر بابک سمعیی، دکتر محمد حسین لشکری، دکتر ناصر اتفاق، دکترجواد هدایتی، دکتر ابولقاسم مستوفی و دکتر عزت اله حضرتی با 80 تخت بستري و دارای بخش‌های جراحی، داخلی، اطفال، زنان و زایمان، رادیو لوژی و آزمایشگاه تاسیس گردید.

• جراحی
  • داخلی
  • اطفال
  • زنان و زایمان
  • رادیولوژی
  • آزمایشگاه
دهه 60

بتدریج به منظور ارتقاي خدمات بيمارستان، با همکاران متخصص عالیقدری چون آقایان دکتر احمد یزد مشیری، دکتر حسین امامی، دکتر غلامرضا بدیعی، دکتر محمود رضائیان، دکتر مرتضی تائب، دکتر جلیل فتح الهی، دکتر کامران کریمی و دکتر منصور تفضلی، بخشهای تخصص و فوق تخصصی راه‌اندازی و به بهر برداری رساند. از سال 1360 به همت والای دکتر محمود سید مدنی و با همکاری متخصصینی چون آقای دکتر ابولقاسم مستوفی، دکتر رضا اورژن، دکتر سیروس جعفری، دکتر مسعود توسلی، دکتر جواد تفضلی و دکتر سعید، بیمارستان تجهیز گردید. با شروع جنگ تحمیلی، آقای دکتر محمود سید مدنی اقدام به تاسیس بخش جداگانه‌اي برای مجروحین جنگی بصورت کاملاً رایگان نمود که در آن مقطع زمانی، کمک شایانی در جهت درمان رزمندگان دلیر اسلام نمودند.

بیمارستان البرز ازسال تاسیس در دو مقطع ( سال 62 و سال 72 ) دست به تجدید و بازسازی نیروی انسانی بویژه پزشکان متخصص کرده است.

طرح بازسازی اساسی و تجهیز بیمارستان درسال 77 توسط مدیرعامل وقت بیمارستان البرز دکترمسیح سیدمدنی تدوین و در پنج فاز آغازگردید،که بمدت ده سال با زحمات ایشان بتدریج با توجه به فعال بودن بیمارستان در پنج اجرا گرديد.

از اوايل سال 1402 با تغيير در سهامداران، روح تازه‌اي در كالبد بيمارستان دميده شد و با فعال نمودن بخش‌هاي آن رونق تازه‌اي در جهت خدمت‌رساني به بيماران ايجاد گرديد.

اين بيمارستان در حال حاضر در بخش‌هاي ICU، گوارش، غدد، ارولوژي، قلب، داخلي، زنان، ارتوپدي، داخلي اعصاب، جراحي اعصاب، زيبايي، آزمايشگاه، راديولوژي، فيزيوتراپي و اورژانس مشغول ارائه خدمات به مراحعين محترم مي‌باشد.

در بخش گوارش علاوه بر ويزيت و مشاوره، اين خدمات زير نيز ارائه مي‌شود: آندوسكوپي و كلونوسكوپي، آندوسونوگرافي، بيوپسي از ارگانهاي داخلي مانند كبد و پانكراس، بوتاكس معده جهت لاغرسازي، بوتاكس ركتوم و پيلور، ليزر بواسير، فيبرواسكن

در بخش ريه نيز اسپيرومتري (تست تنفس) انجام مي‌شود.

ویژگی های ما

نمونه هایی از ویژگی های برتر